miercuri, 27 ianuarie 2010

Lacrimi si regrete........

Incerc de ieri sa spun (scriu) ceva si nu reusesc... Imi stapanesc cu greu durerea si imi spun ca ingerasul Cosmina e acum intr-un loc mai bun si mai frumos si ca se roaga pentru noi toti.

Nu-mi vine sa cred....... De ce Cosmina ? Dragostea de viata, sperantele, increderea, bucuria din sufletul ei s-au dus....De ce ?

Eram sigura ca va reusi sa invinga boala. Stiam ca e greu, ca e o boala agresiva, dar aveam credinta ca Dumnezeu va face o minune. Ca se va gasi un donator, in tara, sau ca se vor strange bani pentru o clinica din afara. Mai ales ca vedeam eforturile facute de Isabela pentru asta, campaniile din presa si TV, teledonul, SMS-ul. Mai trebuia doar putin timp. Dar.....timpul nu ne asteapta!

Privind in urma, imi dau seama ca as fi putut face mai multe si imi pare rau ca nu le-am facut. Credeam ca mai este vreme. Acum toate acestea nu mai conteaza.....

Iarta-ma Cosmina si Dumnezeu sa te aiba in paza lui !

2 comentarii:

 1. Ai oprit blogul aici? Foloseste-l macar in scop umaitar, mai ales ca vad ca sunt 13 persoane care te urmaresc. In felul acesta racem cunoscute si altora cazurile celor care au nevoie de ajutor.

  SA INMULTIM TALANTII...Asa se numeste blogul tau.
  O zi bujna, draguto!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere